talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Aloi tungsten bucking bar

Aloi tungsten bucking bar

Apa yang Berlawanan Bar?

 

Aloi tungsten bucking bar Aloi tungsten bucking bar Aloi tungsten bucking bar

Berlawanan dengan bar alat kerja yang diterima di belakang permukaan kerja untuk menyediakan anggota sokongan dalam menggunakan pengikat impak dan termasuk toolhead intermitted dan mengendalikan bahagian dengan peruang yang rendah-lenting kesan-menyerap disediakan di sana antara mengambil beban kejutan dalam mampatan dan ricih.

Berlawanan dengan bar digunakan di bahagian belakang rivet logam untuk menentang kuasa penukulan yang di sisi lain. Mereka juga boleh digunakan untuk menyerap daya senapang rivet, mengurangkan getaran balak.

Berlawanan dengan bar yang digunakan untuk membentuk bucktails pada rivet. Dan datang dalam pelbagai bentuk dan saiz yang berbeza. Mereka biasanya dibuat daripada keluli aloi sama seperti keluli alat. Bentuk tertentu yang digunakan bergantung kepada lokasi dan akses rivet dipacu.

Saiz dan berat bar bergantung kepada saiz dan aloi rivet hendaklah dipandu. Di bawah keadaan tertentu, dan untuk pemasangan rivet khusus, yang direka khas bucking bar dikeluarkan dalam negara.

At Chinatungsten Online, bucking bar biasanya dibuat daripada aloi tungsten berat. Semua tepi deburred dan permukaan kerja yang digilap untuk kegunaan bebas masalah-. Ini membantu mengelakkan marring bucktails dibentuk. Sila notis yang tidak pernah memegang bar bucking yang dalam ragum melainkan rahang ragum dilengkapi dengan penutup pelindung untuk mencegah marring bar bucking.

Mengapa memilih bahan mentah aloi tungsten berat?

Nikmati lebih mudah, lebih baik rivet dengan keletihan kurang. Tungsten berat balak aloi bar menawarkan ketumpatan maksimum yang boleh didapati. Bar ini adalah lebih daripada dua kali ganda lebih berat sebagai bar yang serupa diperbuat daripada keluli. Saiz kecil dan berkepadatan tinggi membuat bar ini serba boleh, boleh dimuatkan di kawasan kecil. Semua bar mempunyai jejari sepenuhnya ke atas semua tepi untuk keselamatan dan kemudahan pengendalian.

Tungsten Berat balak Aloi bar menyebabkan bar bucking berat badan yang sama tetapi setengah saiz. Berlawanan dengan bar digunakan dalam rivet menetapkan untuk mengganggu kaki rivet. Tungsten Berat balak Aloi bar mengurangkan rekoil yang apabila mencerminkan kesan kembali ke aci rivet.

Ketumpatan yang lebih tinggi mengurangkan getaran dan sepakan kembali manakala bucking. Mengambil petunjuk daripada pro dan menggunakan apa yang mereka guna. Kami membawa garis penuh bar standard dan adat boleh membina bar untuk spesifikasi anda. Semua bar mempunyai muka-muka yang licin dan bulat tepi dan sudut untuk memudahkan dan keselamatan dalam pengendalian.
Hubungi kami untuk lanjutrmation maklumat tentang tungsten berat balak aloi bar! Apa-apa pesanan atau pertanyaan akan sangat dialu-alukan!

Menurut penyiasatan untuk bar bucking yang berbeza bentuk yang sama tetapi bahan-bahan yang berbeza dan ciri-ciri massa, penggunaan lebih berat tetapi sama saiz bar tungsten bucking boleh mengurangkan penghantaran getaran tangan.

Pendek kata, bar balak tungsten SANGAT berguna untuk bucking rivet dan akan membuat hidup anda lebih mudah dalam proses membina.

Pilihan terbaik - Tungsten aloi Berat (AKAH) bucking bar!

Di Online Chinatungsten, semua Bar Tungsten kami Berlawanan dibuat 90 +% W tungsten produk aloi berat. Dengan kelebihan untuk menjadi lebih daripada dua kali ganda tumpat sebagai keluli, bar bucking tungsten kini menjadi pilihan terbaik untuk rivet, terutamanya untuk ruang terkurung. Dengan bar balak yang sesuai, anda akan membuat tugas lebih mudah dan sempurna, makna kurang rivet untuk menggerudi.

Hubungi kami dengan sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.comsekarang dan dapatkan harga yang baik daripada tungsten bar bucking dari kami!

Kami berharap dalam laman web kami, anda boleh mencari Type yang betul (s), lukisan (s) yang boleh memenuhi keperluan anda. Ia juga mungkin mempunyai bar "adat" dibuat dengan spesifikasi anda jika kuantiti yang adalah perlu. Jika anda tidak dapat mencari apa yang anda perlukan, anda boleh menghidupkan untuk menghubungi kami secara langsung untuk keperluan anda dan / atau soalan.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami dengan kaedah berikut:
telefon: +86 592 5129696
email: sales@chinatungsten.com

Anda boleh mendapatkan pengetahuan yang lebih terperinci tungsten bucking bar, rayuan melawat tapak sub- tungsten alloy bucking bar.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Tungsten pengimbang Aloi untuk Aeroangkasa| Aloi tungsten untuk Pesawat & Helikopter|  


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved