talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Tungsten aloi Rod dengan Moly

Tungsten aloi Rod dengan Moly

Tungsten aloi Rod dengan Moly Pengenalan:

aloi tungsten rod dengan moly aloi rod tungsten dengan moly adalah ketumpatan tinggi, berasaskan tungsten-bahan yang dihasilkan oleh teknik metalurgi serbuk. Tungsten aloi rod dengan moly adalah sama untuk satu jenis rod jenama terkenal untuk kimpalan, yang mempunyai tiga permohonan jenis:
termasuk:
 • Tungsten aloi rod dengan Moly penyemperitan Dies
 • Tungsten aloi rod dengan Moly Die Casting Components
 • Tungsten aloi rod dengan Moly Hot Riveting, Upsetting elektrik dan Electroforging

 • Tungsten aloi Rod dengan Moly Digunakan dalam penyemperitan Dies

  aloi tungsten rod dengan Moly

  Tungsten aloi rod dengan Moly digunakan secara meluas untuk mati dalam penyemperitan logam, terutamanya aloi berasaskan tembaga yang boleh menyediakan kehidupan jauh lebih panjang daripada bahan-bahan die lebih tradisional. Tungsten aloi rod dengan Moly untuk kimpalan adalah bahan amat berguna untuk die casting alat, terutamanya untuk tuangan aluminium dan tembaga. aplikasi tertentu seperti yang ditunjukkan di bawah membolehkan kelebihan ekonomi daripada aloi tungsten rod dengan Moly untuk kimpalan:
  a) Meninggal Dunia, teras dan komponen sampingan untuk tembaga atau lakonan die ferus di mana kehidupan yang panjang diperlukan.
  b) Dies dan teras untuk tembaga atau lakonan die ferus mana permukaan pemutus yang baik adalah satu keperluan dalam usaha untuk mengurangkan kos finishing berikutnya.
  c) Cores dan mati sisipan untuk tuangan aluminium die yang akan pateri atau menghakis apabila dibuat daripada keluli.
  d) Cores dan mati sisipan bertempat atheavy bahagian pemutus di mana kesan penyejukan tambahan diperlukan untuk mengurangkan atau menghapuskan pengecutan keliangan.
  e) Facings digunakan oleh TIG kimpalan pada kawasan kritikal keluli mati tertakluk kepada hakisan apabila digunakan untuk tuangan aluminium die.
  f) di mesin baik, yang memudahkan pembuatan bentuk yang kompleks dan mati-kitar semula daripada aloi tungsten rod dengan Moly.

  Kami boleh menyediakan semua jenis tungsten aloi rod untuk kimpalan sama dengan satu jenis rod jenama terkenal mengikut keperluan anda. rod aloi tungsten kami mempunyai ciri-ciri yang serupa atau lebih baik.

  Tungsten aloi Rod dengan Moly Digunakan dalam Hot Riveting, Upsetting elektrik dan elektro

  mati pemutus komponen                 
  Tungsten aloi rod dengan Moly adalah bahan amat berguna untuk mengeluarkan alat diecasting, terutamanya untuk tuangan aluminium dan tembaga.
  Dalam proses ini, haba dijana melalui rintangan kenalan yang die / elektrod dan oleh peredaran arus melalui komponen. haba yang mencukupi dihasilkan untuk meningkatkan bahan kepada keadaan plastik dan tekanan yang digunakan untuk memalsukan atau menggantikan bahan ke dalam beberapa bentuk yang telah ditetapkan atau bentuk.
  a) Kekuatan yang tinggi dalam
  mampatan b) Kekerasan yang tinggi pada suhu
  tinggi c) Rendah elektrik dan haba
  kekonduksian d) Rintangan yang baik kepada pengoksidaan pada suhu
  tinggi e) Tentangan terhadap melekat bekerja dibentuk sesuai untuk permohonan ini, dan akan memberikan kehidupan yang panjang apabila permukaan komponen adalah licin dan tetap. Jika rod aloi tungsten dengan bahan-bahan komponen Moly mempunyai permukaan yang kasar dan tidak teratur, melekat boleh berlaku antara elektrod dan kedudukan kecewa komponen.

  Properties tipikal Tungsten aloi Rod dengan Moly

                          
  Ketumpatan:   17.3 gm / cm3
  Kekerasan:   32 HRC  
  Ultimate Kekuatan tegangan:   960MN / m2  
  0.2% Tekanan Proof:   600MN / m2  
  Pemanjangan pada 24mm:   6%  

  Jika anda ingin mengetahui maklumat lanjut mengenai aloi tungsten rod dengan Moly, sila berasa bebas untuk menghubungi kami melalui e-mel: @ chinatungsten.com atau melalui telefon: 0086 592 5.129.696.

  maklumat lanjut>>

  Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

  Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
  Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
  Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
      [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
      [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
      [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

  Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
  Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
  Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved