talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Tungsten Sukan Aloi

Tungsten Sukan Aloi

Tungsten pengimbang aloi & Sukan
Oleh kerana kepadatan tinggi tetapi jumlah dagangan kecil, takat lebur yang tinggi, kekerasan yang cemerlang, ketahanan unggul memakai, tinggi kekuatan tegangan muktamad, kemuluran yang tinggi, di mesin baik, bukan toksik dan mesra alam, kesan daya ketahanan yang tinggi dan rintangan retak, tungsten bahan aloi menjadi lebih dan lebih popular digunakan untuk sukan, bidang-bidang seperti:

Tungsten Aloi damak
Tungsten setong dart membentuk bahagian utama dart 1. Apabila kita bercakap "membeli dart (baru)" kami bermaksud mendapat setong dart yang baru. Pada masa kini tong terdapat dalam hampir setiap bentuk mungkin, dengan pelbagai pilihan tonjol atau cincin di permukaan untuk genggaman yang selesa dan selamat.
Kerana masalah teknikal dengan pembuatan 100% tungsten dart tong tidak disediakan. Dart semua "tungsten" anda boleh membeli sebenarnya diperbuat daripada aloi tungsten, dengan nikel-besi-Tungsten yang paling lazim.

lembut-hujung-tungsten-tong keluli-hujung-tungsten-tong

Timbang Memancing Aloi tungsten
Berat memancing juga dipanggil jig menangkap ikan, yang boleh digunakan dalam kedua-dua air tawar, air masin, cuma perbezaannya ialah berat yang digunakan dan ia adalah penting untuk memastikan berat jig memancing diperlukan untuk tenggelam ke dalam air. Sebagai peraturan umum, sering mengambil berat jig ringan jika boleh, kerana jig memancing ringan membenarkan anda untuk merasa bahagian bawah dan mana-mana perlindungan itu kenalan. Dalam air jernih, ringan berat antara from1 / 8 auns auns 1/4 perlu digabungkan dengan garis cahaya untuk terjahan yang lebih berkesan dan berputar adalah juga perlu. Untuk air keruh atau yang mendalam, ia perlu untuk perlindungan yang lebih tebal dan lebih berat jig kira-kira 3/8 5/8 auns, dan boleh memancing pada takal baitcasting gempal dengan garis berat. Dalam kes hari berangin, ia keras untuk mengekalkan hubungan dengan tungsten berat memancing aloi untuk mengesan mogok, sementara ia tidak akan menjadi masalah jika meniup busur dalam talian anda dan pergi ke mempunyai sinkers menangkap ikan yang lebih besar.

tungsten aloi peluru warna berat memancing menangkap ikan-jig

Pengimbang Tenis Aloi tungsten
Pemain tenis menyerang bola dan bertujuan untuk mencapai kawalan seberapa banyak yang boleh dengan daya yang besar yang dikenakan kepada bola. Ini berlaku apabila bola melanda pada kedudukan yang pada tali yang dikenali sebagai "titik manis" yang merupakan kawasan pusat tali. Juga, seorang pemain cuba untuk memukul bola tepat dengan kepala raket biasa kepada arahan penerbangan bola. Tiada dua pemain mempunyai buaian yang serupa dan dengan itu dua pemain yang berbeza mungkin berayun sedikit berbeza dengan raket yang sama. Lanjut, sejak berat raket tenis dan struktur keseluruhan ditetapkan selepas dibuat di, satu-satunya cara untuk mencapai suatu pengaturan yang lain adalah untuk mendapatkan raket yang mempunyai berat yang berbeza atau pengedaran berat. Ia akan, bagaimanapun, adalah lebih baik jika berat boleh dengan mudah ditambah di tempat-tempat terpilih raket yang akan meningkatkan ayunan pemain keseluruhan. Wajaran dipilih boleh digunakan untuk bukan sahaja meningkatkan berat kepala untuk servis yang lebih berkuasa tetapi juga untuk membetulkan ketidakseimbangan dalam ayunan pemain. Tungsten bahan Aloi adalah bahan yang paling baik dalam kes ini.

tungsten aloi peluru warna berat memancing menangkap ikan-jig

Berat Golf Aloi tungsten
SeType aloi golf pengimbang tungsten terdiri daripada badan utama kepala kelab yang diperbuat daripada aloi berkepadatan rendah, ringan dan sukar, slot pengimbang, sebahagian leher, dan pengimbang aloi tungsten. Slot pengimbang dalam bentuk slot panjang atau slot cincin, ia terlibat ke bawah atau pusat atau pinggir badan utama ketua kelab, pengimbang tungsten aloi dimasukkan ke dalam slot pengimbang, dan bahagian leher dikimpal di sebelah atas badan kepala kelab utama untuk membuat kepala kelab golf. Berat golf dengan graviti berbeza boleh dihasilkan oleh perubahan kedudukan kimpalan slot pengimbang kepada badan kepala kelab utama, supaya setiap pemain golf boleh digandingkan dengan kelab golf yang berbeza.

tungsten aloi peluru warna berat memancing menangkap ikan-jig

Berat Ski Aloi tungsten
Berat baki ski tungsten berkaitan dengan sektor teknologi ski dan aksesori yang berkaitan yang membolehkan prestasi yang optimum dapat dicapai dalam semua disiplin sukan bukit ski. Lebih khusus lagi, produk berkaitan dengan perhimpunan yang terdiri ski, ski but dan pengikatan bersekutu di mana satu atau lebih berat saiz berubah-ubah telah dipasang pada ski untuk mencapai pengimbangan yang lebih baik ski sendiri dan pengurangan dalam getaran pelbagai bahagian yang disebabkan oleh hakikat bahawa tekanan tegasan yang bertindak ke atas zon yang mengandungi bersentuhan ski dengan perubahan salji berterusan dan dengan pantas berkenaan keamatan dan titik permohonan.

ski-kira berat badan tungsten-aloi-pengimbang
Berat Tangan tungsten Aloi Apabila anda melakukan senaman, terutama lebih jauh, memerlukan pengisian semula cecair badan yang cepat hilang semasa senaman Type ini. Bagi memenuhi keperluan ini, bekas untuk memegang air dan sebagainya diketahui akan tali pinggang-dipasang dan boleh dikeluarkan daripada pemegang untuk minum manakala running.Usually, berat tangan untuk dimasukkan bahan-bahan pemberat tambahan supaya berat badan yang dikehendaki boleh dicapai . Tambahan pula, unik berbentuk "U" reka bentuk berat sebelah termasuk tatarajah yang menghasilkan keseimbangan selesa di tangan pelari yang biasanya diadakan dalam genggaman ketara tegak, tergenggam di hadapan badan pelari.
Tangan-Timbang-untuk-mereka yang gemar berjoging-02 Tangan-Timbang-untuk-mereka yang gemar berjoging-

Jika anda ingin mengetahui maklumat lanjut tentang produk ini, sila hubungi kami melalui e-mel: sales@chinatungsten.com atau melalui telefon: 86 592 5129 696.

Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved