talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Tungsten aloi kenderaan ballast

Ballast Kenderaan Aloi tungsten

Pemandu konsisten melaporkan mereka dapat merasa perbezaan dalam bagaimana sebuah kereta mengendalikan di landasan yang jika berat pada roda diberikan berbeza hanya oleh beberapa pound. Penalaan halus kereta ke trek yang diberikan adalah pengalaman pahit yang sangat rumit dan memakan masa dengan berat plat plumbum konvensional. Tungsten aloi kenderaan balast sebagai bentuk blok menawarkan sehingga 50% lebih berat dalam jumlah yang diberikan, dengan kelebihan tambah lampiran langsung melalui lubang bebenang atau melalui-hal mengunci dan kebebasan dari ubah bentuk. Ketumpatan tinggi daripada WHAs membenarkan berat untuk diletakkan di bahagian bawah tiub pelarasan berat NASCAR, berkesan merendahkan pusat graviti secara keseluruhan untuk pengendalian yang lebih baik. Tungsten kenderaan berat aloi balast mempunyai garis khusus perlumbaan berat untuk aplikasi ini.
(Anda boleh mendapatkan lanjutrmation maklumat dari http://en.wikipedia.org/wiki/Sailing_ballast.)

Sebab-sebab bagi memilih aloi tungsten berat sebagai balast

Balast tungsten aloi kenderaan kereta lumba kini menjadi bahan yang paling popular untuk balast, disebabkan kelebihan utama seperti berikut:

Ketumpatan tertinggi
Tungsten balast kenderaan ke dalam rangka kerja keseluruhan kereta lumba membantu mengoptimumkan prestasi kereta lumba semasa kemajuan perlumbaan, yang menyumbang kepada kawalan yang lebih baik pergerakan kereta.

Kekuatan tegangan yang tinggi dan ketahanan rayapan yang baik
Balast kenderaan aloi tungsten mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi dan rintangan rayapan yang baik dengan nisbah jisim / saiz tinggi, jadi ia akan menjadi ideal untuk bekerja di ruang terhad. Ketumpatan yang tinggi juga memberi kepekaan ditingkatkan dengan meningkatkan kawalan pengagihan beban.

Dimesin Mudah
Tungsten balast kenderaan juga mudah machineable yang memberi pereka lebih fleksibiliti dalam menentukan bentuk akhir komponen dan pereka tawaran beberapa kelebihan berbanding bahan baki konvensional seperti membawa atau keluli.

Aloi tungsten Online chinatungsten boleh digunakan dalam: Automotif

Keserasian alam sekitar yang tinggi, penggunaan bahan api yang lebih rendah, dan elektronik yang lebih baik untuk keselesaan dan keselamatan di dalam kenderaan moden yang ditetapkan permintaan yang tinggi untuk bahan-bahan yang digunakan. Tungsten dan molibdenum produk dari Chinatungsten yang dibuat terlebih dahulu daripada prestasi bahan tinggi kepada tahap pencapaian dan kecekapan maksimum jaminan yang baru. Suhu meningkatkan perkhidmatan dan padat, menjimatkan ruang reka bentuk adalah permintaan generasi enjin masa depan. Tungsten prestasi tinggi dan produk molibdenum paling sesuai untuk aplikasi dalam enjin kerana mekanikal mereka, sifat-sifat kimia, fizikal dan tribological. Komponen yang dibuat daripada aloi tungsten berat dengan kepadatan sehingga 18,5 g/cm3 sesuai untuk crankshaft dan berat perlumbaan yang amat berkesan, berat kira-kira roda tenaga dalam kereta piawaian pengeluaran, dalam perkapalan perlumbaan, atau sektor enjin industri.

Motor Sukan

Keperluan berat minimum sukan bermotor formula sering bertemu dengan mudah sebagai bahan yang lebih eksotik memberikan pereka keupayaan untuk mewujudkan komponen dalam carian untuk prestasi yang lebih besar yang lebih ringan dan kuat.
Menambah tungsten aloi Online Chinatungsten, kenderaan balast berat membantu untuk memberi kelebihan daya saing dengan memberi keupayaan untuk menambah balast dalam ruang terkurung tepat tempat yang betul kepada kedua-dua berat trim pengedaran itu dan merendahkan pusat graviti kereta persaingan 1 dan masih bertemu dengan berat minimum keperluan.
Sebuah pusat graviti yang lebih rendah juga boleh dicapai dengan menambah plat tergelincir tungsten, yang juga melindungi bahagian bawah casis, khususnya penting dalam F1, di mana sekeping papan-ketinggian pemantauan menaiki digunakan.

Enjin

Oleh kerana ketumpatan yang sangat tinggi, tungsten aloi Chinatungsten Online berat kenderaan balast adalah bahan terbaik bagi getaran menekan dalam komponen statik atau bergerak. Permohonan untuk aloi tungsten berat Online Chinatungsten termasuk:
Aci engkol, piston dan tuil gear dalam kereta berprestasi tinggi, bilah turbin; Tungsten aloi roda tenaga berat berat Wheel.

Aloi tungsten berat roda tenaga yang jatuh roda kereta, membawa kepada menyebabkan pencemaran alam sekitar.
Terdapat pasaran yang berkembang di berat roda bebas plumbum. Pengeluar kereta Eropah dan Jepun telah beralih kepada berat roda bebas plumbum dan automobil pengilang AS sedang dalam proses membuat suis. Pengeluar kereta Asia kini terutamanya menggunakan aloi tungsten berat roda tenaga. Berat roda tenaga aloi tungsten digunakan secara meluas di Eropah, dan pengeluar kereta Amerika Syarikat (AS) menggunakan berat aloi tungsten bagi automobil ditakdirkan untuk eksport ke Eropah.

Aloi tungsten berat menjadi lebih dan lebih popular untuk pengimbang, berat kira-kira untuk jambatan layang, balast untuk kereta formula F1, perlumbaan berat, pengimbangan dinamik, dll. Ia adalah bahan terbaik aloi tungsten untuk berat pengimbang, dan telah dikenal luas dan digunakan.

Semua Jenis keperluan boleh disesuaikan dalam organisasi dan Online Chinatungsten piawaian kualiti dan tahap perkhidmatan pelanggan kekal konsisten Jenis setiap pelanggan.
Kami pembuatan dan menawarkan tungsten aloi kenderaan berat balast selama bertahun-tahun. Apa-apa siasatan akan disambut melalui e-mel di sales@chinatungsten.com atau hubungi kami di: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

 tungsten aloi balast kenderaan berat tungsten aloi balast kenderaan berattungsten aloi balast kenderaan berat

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Kelebihan pengimbang aloi tungsten| Klasifikasi pengimbang Aloi tungsten|

Melindungi Aloi Tungsten Plasma Pemecut| tungsten aloi collimator|

 

 


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved