talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Kelab golf aloi tungsten

Kelab golf aloi tungsten

Kelab golf aloi tungsten Biasanya terdiri daripada titanium atau keluli, dan sama ada dibuang atau palsu. Chinatungsten Online boleh menawarkan ketua kelab golf yang disuntik dengan aloi tungsten yang jauh lebih berat.

Tungsten Dengan graviti tentu sebanyak 19.5, tungsten (W) kira-kira 2.5 kali lebih berat daripada keluli, dan lebih sedikit dari 4 kali lebih berat daripada titanium. Bahan ini telah dikenali untuk permohonan filamen untuk masa yang lama. Tetapi untuk kelab golf, terutamanya digunakan sebagai berat untuk memindahkan pusat graviti yang lebih rendah dan / atau menjadi lebih mendalam, dan / atau bagi reka bentuk perimeter. Juga, logam digunakan untuk bola golf sama ada untuk teras atau sebagai serbuk bagi lapisan komposit bawahnya penutup.

Pelbagai teknik telah digunakan untuk ketua kelab golf pemberat untuk mendapatkan prestasi yang lebih baik. Dalam kepala kelab, berat telah dilampirkan untuk semata-mata untuk menurunkan pusat graviti. Biasanya kita menggunakan skru tungsten aloi dalam tunggal setiap badan titanium kepala kelab untuk mengubah berat kepala kelab golf untuk meningkatkan prestasi kelab.

Ketua kelab golf sebaik-baiknya mempunyai panjang yang terdiri daripada 2.0 inci hingga 3.0 inci, lebih sebaiknya daripada 2,25 hingga 2,50 inci dan yang paling sebaik-baiknya 2.4 inci. Ketua kelab sebaik-baiknya mempunyai ketinggian antara daripada 1.25 inci kepada 1.75 inci, lebih sebaiknya daripada 1,35 inci 1,50 inci dan yang paling sebaik-baiknya 1,42 inci.

Kelab golf aloi tungsten Kelab golf aloi tungsten Kelab golf aloi tungsten

Tungsten berat golf aloi yang kami tawarkan

Chinatungsten Online
boleh menawarkan counterweights aloi tungsten untuk pelbagai aplikasi, termasuk pelbagai bahagian-bahagian dan skru kelab golf, dan tajam rod, jalur, blok, bar, cincin, dan lain-lain bahagian pasang siap. pasukan jualan kami berdedikasi untuk melayani anda melaluipelanggan perkhidmatan yang cemerlang dan kualiti produk.

Sebagai sebuah syarikat swasta yang cekap dan inovatif, lokasi strategik kami wujud untuk memenuhi permintaan industri sukan dengan perhatian kepada harga dan keperluan tertentu.

Kami mengalu-alukan peluang untuk bekerjasama dengan pelanggan-pelanggan kami dalam reka bentuk spesifikasi individu. Misi kami adalah untuk memenuhi keperluan pelanggan individu. Fleksibiliti adalah kekuatan kita. Kami berbangga dapat mencari penyelesaian yang tepat kepada masalah pelanggan.

Sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami di sales@chinatungsten.com atau hubungi: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Aloi tungsten & Sukan| Kelab Golf Aloi tungsten| Berat Golf Aloi tungsten|

Ular Mata Tungsten Golf Timbang|  


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved