talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Hadiah Aloi Tungsten emas saduran

Hadiah Aloi Tungsten emas saduran

Dengan kepadatan berat 19.25g/cm3, simliar ketumpatan emas sebenar, bahan tungsten widly digunakan sebagai penggantian emas untuk hadiah bersalut emas aloi tungsten dan hadir pada masa kini.

Barang Kemas Aloi emas saduran Tungsten
Mungkin ada sesetengah orang untuk emas, perak, atau platinum, atau lebih biasa zink atau nikel, yang digunakan sebagai aloi dalam perhiasan yang paling, walau bagaimanapun, jika anda memilih aloi tungsten bersalut emas perhiasan sebagai penggantian emas, yang boleh melindungi anda dari alergi emas sebenar, kerana tungsten barang kemas keluli tahan karat adalah hypoallergenic. Ini bermakna bahawa anda tidak lagi perlu berurusan dengan ruam dan kulit berubah warna dari memakai perhiasan aloi tungsten anda.

Terdapat banyak Type aloi tungsten barang kemas saduran emas, seperti saduran emas cincin aloi tungsten, tungsten aloi anting-anting saduran emas, rantai aloi tungsten bersalut emas, gelang tungsten aloi saduran emas, gelang tungsten aloi saduran emas, emas saduran loket aloi tungsten, dll. Sudah tentu, perhiasan aloi tungsten bersalut emas boleh digunakan sebagai sampel gloden percuma untuk ujian anda.
Chinatungsten tidak sahaja boleh menawarkan dengan emas saduran emas, seperti emas 18K, 24 K emas, meningkat berbeza, tetapi juga boleh menawarkan ukiran jewelrywith. Kami juga menyediakan gelang tungsten disalutkannya dengan emas. Ia boleh menjadi satu yang hadir sangat halus dan cantik untuk suami kekasih anda, dan isteri, atau untuk jubli emas anda. Sejak aloi tungsten menanggung hartanah khas yang panjang umur dan ketahanan yang tinggi, apabila ia digunakan untuk membuat cincin, ia sentiasa mengaitkan kasih sayang antara kekasih atau pasangan boleh menjadi selama-lamanya. Kekerasannya menjadikan ia sesuai untuk cincin yang akan tahan calar, hypoallergenic, dan tidak akan memerlukan penggilapan, yang sangat berguna terutamanya dalam reka bentuk dengan kemasan berberus. Terutama, kami boleh menawarkan perkhidmatan mengukir, teman lelaki atau suami boleh mengukir nama mereka atau dengan perkataan mereka ingin menyampaikan ucapan kepada kekasih mereka.

gelang tungsten bersalut emasgelang tungsten bersalut emasrantaian pergelangan tangan tungsten emas

Tungsten emas saduran Aloi Hadiah untuk Penggantian Emas
Tungsten merupakan bahan yang mesra alam, tahan lasak dan kekerasan, yang paling penting adalah bahawa ketumpatan, yang hanya kira-kira ketumpatan yang sama sebagai emas (19.3g/cm3). Oleh itu, ia biasanya dibuat menggunakan substituation emas, seperti saduran emas bar aloi tungsten, tungsten aloi bata bersalut emas, bar aloi emas saduran tungsten, tungsten aloi penindih kertas bersalut emas, duit syiling aloi emas saduran tungsten, dll.

Kelebihan ini membuat hadiah aloi tungsten menikmati kelebihan untuk menjadi pengganti yang terbaik untuk logam mahal emas atau platinum. Ia adalah perlu untuk memberitahu bahawa penggantian emas itu akan diberikan sebagai hadiah atau membentangkan untuk kawan baik, kekasih anda, isteri anda, rakan sekelas, pelanggan lama yang kerap, ia juga boleh digunakan sebagai cenderamata bagi aktiviti soceity, ulang tahun, harijadi, permainan Olimpik , dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda berminat dalam hadiah aloi tungsten emas olated ,sila hubungi sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, atau telefon 86 592 512 9696.

Notis: Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Jualan Corp adalah sebuah syarikat yang sangat profesional dan serius, pengkhususan dalam pembuatan dan menjual produk tungsten yang berkaitan selama lebih daripada dua dekad. Saduran emas tungsten aloi produk kami adalah hanya untuk cenderamata dan tujuan hiasan. Di sini kita mengisytiharkan: Sila jangan gunakan produk bersalut emas aloi tungsten kami untuk tujuan yang haram.

tungsten emas plat  tungsten emas plat tungsten emas plat  tungsten emas plat
Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved