talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Bar Aloi Tungsten emas saduran

Bar Aloi Tungsten emas saduran

 

Kelebihan untuk bar aloi tungsten emas digunakan sebagai penggantian emas

Dalam teori, seperti ketumpatan uranium adalah 19.1g/cm3, iaitu kira-kira 70% lebih padat daripada plumbum, bar aloi tungsten bersalut emas boleh digunakan sebagai bahan membuat produk emas palsu. Walau bagaimanapun, adalah lemah radioaktif dan tidak tumpat seperti emas, jadi ia tidak muncul sebagai suatu cara yang praktikal.
Kemudian orang telah mendapati bahawa tungsten adalah mesra alam, tahan lasak dan kekerasan, yang paling penting adalah bahawa ketumpatan 19.25g/cm3 adalah hanya kira-kira ketumpatan yang sama seperti emas (19.3g/cm3), yang mempunyai graviti tentu yang serupa. Kelebihan ini membuat tungsten aloi emas bar menikmati kelebihan sebagai penggantian terbaik keemasan untuk logam mahal emas atau platinum.

Bar Aloi Tungsten emas saduranBar Aloi Tungsten emas saduran 

Bagaimana untuk membuat bar aloi tungsten emas saduran?

Bar Aloi Tungsten emas saduran
Mula dengan slug tungsten tentang yang kecil 1/8-inch dalam setiap dimensi daripada bar emas yang anda mahu, kemudian membuang lapisan 1/16-inch emas tulen sebenar di sekeliling. Produk ini akan merasa betul-betul di tangan, dan ia akan mempunyai gelang mati apabila mengetuk emas sekiranya. Ia akan menguji hak kimia, berat tepat jumlah yang betul, dan juga lulus x-ray pendafluoran imbasan, 1/16 "lapisan emas tulen adalah mencukupi untuk menghentikan x-ray dari mencapai tungsten mana-mana.

 

Perkakas Chinatungsten aloi emas saduran bar tungsten sebagai penggantian glod
Tungsten aloi emas bar boleh dianggap sebagai hadiah istimewa untuk beberapa bidang. Jika anda adalah broker saham, pengurus di bank atau syarikat insurans besar, anda boleh menggunakan bar Chinatungsten aloi emas saduran tungsten yang diukir dengan nama syarikat anda sebagai cenderahati kepada pelanggan VIP anda. Ia adalah hadiah yang sangat tertib tanpa kos terlalu banyak, dan juga dapat menarik lebih ramai pelanggan untuk perniagaan anda.
Bar aloi tungsten emas saduran adalah pilihan terbaik jika anda adalah seorang peniaga emas dan menghadiri beberapa pameran perdagangan atau meletakkan produk emas anda di pameran itu. Dalam kes emas sebenar anda dicuri, anda boleh memilih bar aloi tungsten subsitution emas bersalut emas untuk mengurangkan apa-apa kerugian yang mungkin.
Kita boleh menawarkan bar emas mengikut keperluan yang berlainan, dan juga kita boleh mengguriskan per gemar anda, seperti logo syarikat anda, nama anda, sesetengah perkataan, huruf, dll.
Jika anda berminat dalam bar aloi emas pldated tungsten, bar emas, sila hubungi sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, atau telefon 86 592 512 9696.

Notis: Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Jualan Corp adalah sebuah syarikat yang sangat profesional dan serius, pengkhususan dalam pembuatan dan menjual produk tungsten yang berkaitan selama lebih daripada dua dekad. Saduran emas tungsten aloi produk kami adalah hanya untuk cenderamata dan tujuan hiasan. Di sini kita mengisytiharkan: Sila jangan gunakan produk bersalut emas aloi tungsten kami untuk tujuan yang haram.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Bar Aloi Tungsten emas saduran| Rod Aloi emas saduran Tungsten|

Tungsten Aloi syiling emas saduran| Penindih kertas Aloi emas saduran Tungsten|

Hadiah Aloi Tungsten emas saduran|  


 
Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved