talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Berat Golf Aloi tungsten

Berat Golf Aloi tungsten

Apakah tungsten golf aloi berat berat badan?

Seorang ketua kelab golf termasuk satu atau lebih berat kira-kira untuk swing mengimbangi kelab golf. Berat kira-kira dipilih dari kemajmukan berat kira-kira dan dipasang dalam rongga berat badan yang ditubuhkan pada ketua kelab golf.

Berat badan golf aloi tungsten kini dikenali sebagai bahan yang terbaik untuk peranan ini penting berat kira-kira kelab golf. Anda boleh mempunyai satu tanggapan umum bagaimana aloi tungsten digunakan untuk mengimbangi kelab golf kawalan yang lebih baik dari di bawah demonstrasi gambar.

Kelab Golf Aloi tungstenKelab Golf Aloi tungstenKelab Golf Aloi tungstenKelab Golf Aloi tungsten

Golf aloi tungsten berat berat
Disebabkan ciri-ciri yang unik, tungsten berat golf berat aloi dan sesuai untuk digunakan sebagai berat untuk peralatan sukan. Aloi tungsten berat mempunyai ketumpatan dua kali ganda keluli dan berat tujuh kali lebih daripada aluminium.
Memasukkan aloi tungsten membenarkan pengilang untuk menumpukan berat dalam kelab golf mereka. Proses ini telah membawa kepada pelancaran yang lebih baik, putaran dan keampunan.
Inovasi terkini juga telah meningkatkan penggunaan berat golf tungsten dalam sukan. Beberapa tuntutan bahawa kerana tungsten adalah padat dan pusat graviti lebih terletak di pusat, teras tungsten akan mewujudkan lebih putaran pada bola golf.

Tungsten berat golf aloi yang kami tawarkan
Chinatungsten Online boleh menawarkan counterweights aloi tungsten untuk pelbagai aplikasi, termasuk pelbagai Type tungsten aloi berat berat golf, dan tajam rod, jalur, blok, bar, cincin, dan lain-lain bahagian pasang siap. pasukan jualan kami berdedikasi untuk melayani anda melalui cemerlangperkhidmatan pelanggan dan kualiti produk.
Sebagai sebuah syarikat swasta yang cekap dan inovatif, lokasi strategik kami wujud untuk memenuhi permintaan industri sukan dengan perhatian kepada harga dan keperluan tertentu.
Kami mengalu-alukan peluang untuk bekerjasama dengan pelanggan-pelanggan kami dalam reka bentuk spesifikasi individu. Misi kami adalah untuk memenuhi keperluan pelanggan individu. Fleksibiliti adalah kekuatan kita. Kami berbangga dapat mencari penyelesaian yang tepat kepada masalah pelanggan.
Jika anda mempunyai apa-apa kepentingan dalam berat golf tungsten, Sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami di sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.

Lebih banyak gambar berat golf aloi tungsten

berat golf aloi tungstenberat golf aloi tungstenberat golf aloi tungstenberat golf aloi tungsten
berat golf aloi tungstenberat golf aloi tungstenberat golf aloi tungstenberat golf aloi tungsten

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Aloi tungsten & Sukan| Kelab Golf Aloi tungsten| Berat Golf Aloi tungsten|

Ular Mata Tungsten Golf Timbang|  


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved