talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Dengan sempurna Kereta Slot tungsten

Dengan sempurna Kereta Slot tungsten

Kereta Slot tungsten dengan sempurna Pengenalan

Tungsten adalah logam 4 yang paling berat di dunia ini, yang dibuat dari serbuk tungsten dan pengikat polimer. Tungsten adalah logam bukan toksik yang selamat dan ia mengambil masa kurang ruang di dalam kereta anda. Ruang kurang ertinya kepekatan berat badan yang lebih dalam Pusat Graviti kawasan, bangunan yang lebih cepat masa dan kelajuan yang lebih dengan sempurna track.Tungsten boleh mudah digunakan untuk memperhalusi berat kereta slot. Hanya menggentas sekeping dempul yang menguli sehingga ia adalah mudah dilentur, dan tekan dempul ke dalam rongga atau lubang di dalam kereta.
Tungsten dengan sempurna Aloi adalah mudah acuan kepada bentuk apa-apa, jadi anda boleh menggunakannya di mana-mana bahagian kereta anda tidak kira apa reka bentuk yang anda mempunyai.
Tungsten adalah produk yang lebih tinggi untuk kereta slot. Tungsten adalah 3.2 kali berat zink ("Lead Percuma") wajaran bahan yang sering digunakan pada kereta slot, oleh itu ia membolehkan fleksibiliti yang besar dalam reka bentuk kereta.
Dengan Sempurna Kereta Slot tungsten telah digunakan sebagai balast rangka untuk merendahkan pusat graviti kereta perlumbaan.
  kereta slotdempul kereta slot tungsten

 

Dempul kereta slot tungsten mempunyai kelebihan berikut:

1.Easy memohon jumlah berat badan yang tepat untuk kereta slot anda
berat mana-mana
2.Place pada kereta anda
3.Break dari jumlah sebenar dempul yang anda perlukan
4.Tungsten adalah 1.8 kali lebih berat daripada plumbum supaya ia menambah banyak berat di kawasan kecil
5.Tungsten slot kereta dempul adalah selamat untuk kanak-kanak, tidak ada bahan-bahan toksik dalam
6.Detaches mudah

Walaupun dempul kereta slot tungsten dibuat dari bahan-bahan yang tidak toksik, ia BUKAN mainan untuk kanak-kanak untuk bermain dengan. Sentiasa membasuh tangan anda selepas digunakan, dan menjaga diri dari makanan dan mulut anda.

Semua Type tungsten slot kereta dempul boleh disesuaikan dalam organisasi dan Online Chinatungsten piawaian kualiti dan tahap perkhidmatan pelanggan tetap konsisten bagi setiap Type pelanggan.

dempul tungsten dempul kereta slot tungsten

Kami menyediakan pelbagai Type bukan kekerasan, moldable dan tungsten dempul bukan toksik. Jika anda berminat dalam produk ini atau ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk, sila hubungi kami melalui e-mel: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com atau melalui telefon: 86 592 5129 696.

Jika anda mempunyai apa-apa kepentingan dalam produk ini, sila untuk menghantar e-mel kepada kami: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com atau hubungi kami oleh: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Kita ada di perkhidmatan anda.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Dengan sempurna Memancing Aloi tungsten| Tungsten Aloi Airplane dengan sempurna|

Dengan sempurna Bot Aloi tungsten| Tungsten Aloi Panzer dengan sempurna|

Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved